قیسی امروز در بازار بزرگ مشهد با تخفیف 70 درصدی بالاترین میزان فروش را داشت

با توجه به غلظت پتاسیم موجود در پالپ قیسی امروز در بین سایر محصولات گیاهی پیشرو است. این میوه خشک منبع بسیاری از ریزمغذی های دیگر نیز می باشد.

در همان زمان برخی از آنها در 100 گرم قیسی به مقدار روزانه لازم برای بدن انسان (به عنوان مثال، سیلیکون، بور، کروم) موجود است.

قیسی همچنین حاوی پتاسیم، فسفر، گوگرد، کلسیم، منیزیم، آهن، آلومینیوم، منگنز، مس، روی، کروم، ید و سلنیوم است.

پیشگیری از فشار خون بالا: قیسی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است، بنابراین به عنوان دارویی برای کاهش فشار خون بالا مناسب است.

مطالعات نشان داده اند که پتاسیم تنها در صورتی برای بیماری های قلبی مفید است که از منابع طبیعی مانند قیسی تهیه شده باشد.

پیشگیری از کم خونی: همچنین قیسی به افزایش سطح هموگلوبین کمک می کند. سطوح پایین هموگلوبین خطر کم خونی را افزایش می دهد بنابراین یک رژیم غذایی متعادل حاوی مواد معدنی مانند مس و آهن (موجود در قیسی) برای تحریک تولید هموگلوبین ضروری است.

قیسی

از سلامت پوست حمایت می کند: قیسی حاوی ویتامین E است، در نتیجه به بازیابی وضعیت پوست کمک می کند و به پوست خاصیت ارتجاعی بیشتری می بخشد.

کلسیم در تقویت استخوان ها و ناخن ها نقش دارد و پتاسیم به بازیابی و حفظ عملکرد قلب کمک می کند.

قیسی به شما امکان می دهد وزن خود را تحت کنترل نگه دارید. به افرادی که اضافه وزن دارند توصیه می شود قیسی را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

شاید کسی از این واقعیت که قیسی حاوی قند زیادی است گیج شده باشد. اما علیرغم اینکه میوه ها بسیار پرکالری هستند، به سرعت گرسنگی را برطرف می کنند و هضم را عادی می کنند. قیسی منبع عالی انرژی است و حاوی چربی های ناسالم نیست.

گنجاندن قیسی در رژیم غذایی به شما امکان می دهد آب اضافی را حذف کنید. بنابراین قیسی را می توان به عنوان جایگزین دسر استفاده کرد اما لازم به یادآوری است که مصرف آن باید در حد اعتدال باشد.

برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم قیسی می تواند گرسنگی را کاهش دهد و در نتیجه کالری دریافتی روزانه را کاهش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.