چه کسی عناب دوست ندارد؟ این میوه های شیرین تابستانی طعم بسیار خوبی دارند، اما آیا می دانستید که فواید سلامتی شگفت انگیزی دارند؟
از آنجایی که عناب کرمانشاه سرشار از آهن و فسفر است، آن را به کاتالیزوری برای تولید سلولهای خونی جدید تبدیل میکند. بنابراین خوردن عناب در موارد کم خونی بسیار مفید است.
مصرف منظم منابع طبیعی سرشار از کلسیم، فسفر و آهن، مانند منابعی که به وفور در میوه های عناب یافت می شود به حفظ استخوان های قوی و سالم کمک می کند.
که خوردن عناب را برای افراد مبتلا به پوکی استخوان اهمیت ویژه ای می دهد.یکی از فواید عناب این است که ممکن است به پیشگیری از این بیماری و هر بیماری دیگری که ممکن است بر استخوان ها تأثیر بگذارد کمک کند.
میوه های عناب به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های فراوان به ویژه ویتامین A و ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.
آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند و در نتیجه از بسیاری از بیماری های ایجاد کننده آنها جلوگیری می کنند.
ویتامین C به طور خاص به تولید گلبول های سفید خون که اولین خط دفاعی بدن هستند کمک می کند. به طور کلی مصرف سبزیجات و میوه ها به کاهش وزن اضافه و حفظ وزن سالم کمک می کند و از جمله این سبزیجات و میوه ها عناب است.
با توجه به کالری کمی میوه عناب و محتوای پروتئین و فیبر بالای آن یکی از فواید عناب کمک به افزایش احساس سیری و در نتیجه جلوگیری از خوردن مقادیر زیاد مواد غذایی مضر بین وعده های غذایی است.
اگرچه این موضوع هنوز در حال تحقیق است، اما نتایج اولیه برخی از مطالعات مثبت بوده است که نشان می دهد عناب توانایی خنثی کردن رادیکال های آزاد مسئول سرطان و گسترش سلول های سرطانی را دارد.
خواص آنتی اکسیدانی عناب همچنین آن را در پیشگیری از سایر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی مهم می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.