سیستم تهویه مطبوع رستوران و آشپزخانه صنعتی و همچنین دیگر مکان ها عمومی مانند کافی شاپ ها و مانند آن، از مهم ترین مسائلی می باشد که رعایت آن علاوه بر اینکه موجب جلب نظر مشتری می گردد، با سلامتی کارکنان و مشتریان و همچنین نگهداری بهتر مواد غذایی سر و کار دارد.
- بیشتر بخوانید: چیلر جذبی
هواساز رستوران شامل دستگاه هایی هستند که می توانند به صورت یک سیستم مرکزی، هوای تازه را برای قسمت های مختلف یک رستوران یا سالن غذاخوری تأمین کنند. بهترین هواسازها، تجهیزاتی هستند که با کارایی بالاتر و ظرفیت تهویه ای بهتر، کار کنند.
- بیشتر بخوانید: چیلر تراکمی
معایب عدم وجود تهویه در رستوران
- ایجاد هوای خفه در برخی قسمت ها
- به وجود آمدن یک فشار منفی که می تواند منجر به ورود بوی آشپزخانه به سالن غذاخوری شود
- کاهش کیفیت هوا
- کاهش راندمان کاری و رضایت مشتری
- تهدید خطر برای پرسنل آشپزخانه
- میزان نامناسب رطوبت در فضا
خرید چیلر برای سیستم تهویه مطبوع رستوران
چیلر ها دستگاه های تهویه مطبوعی هستند که برای سرمایش مورد استفاده قرار می گیرند و از آن ها به خوبی می توان برای تهویه در رستوران ها بهره برد.بسته به فضای رستوران به جای چیلر می توان در ابعاد کوچک تر از مینی چیلر استفاده کرد. چیلر ها با سرد کردن آب و به کمک سایر سیستم های تهویه ای مثل هواسازها عمل سرمایش و تهویه محیط رستوران را انجام می دهند.
- بیشتر بخوانید: چیلر هوا
تهیه GHP برای سیستم تهویه مطبوع رستوران
GHP مخفف عبارت Gas Heat Pump است و نوعی سیستم تهویه هوشمند برای تهویه صنعتی و خانگی به شمار میرود. عملکرد این سیستم بر پایه سیکل تبرید تراکمی و یک موتور احتراق داخلی گازسوز میباشد. این سیستم ها به دلیل مصرف گاز به منظور تامین انرژی مورد نیاز برای سرمایش و گرمایش بسیار با صرفه هستند. انرژی الکتریسیته در آن ها تنها برای فن ها به کار می رود که در مقایسه با دیگر سیستم ها قابل چشم پوشی ست. GHP ها در کنار دستگاه هواساز و همچنین فن کویل ها می توانند به راحتی تهویه کامل محیطی مانند رستوران را فراهم کنند.با پیچیدگی خاصی که این سیستم ها دارند، در کنار هواساز می توانند رطوبت محیط را کنترل کرده و سرمایش و گرمایش آن را تامین کنند.
هواساز رستوران
کنترل مستقل محوطههای مجزا در رستوران ها و سالن های غذاخوری از طریق تجهیزات هواساز رستوران امکان پذیر است.رستوران ها یکی از پر رفت و آمد ترین مکان ها در جامعه هستند. در طول روز، افراد زیادی برای صرف یکی از وعده های غذایی به رستوران ها و سالن های غذاخوری مراجعه می کنند. به این ترتیب، بدیهی است که تهویه هوای رستوران باید با کیفیت بسیار عالی تأمین شود.یک هواساز در رستوران باید دارای قابلیت های متعددی باشد که هوای قسمت های مختلف را تهیه کرده بدون اینکه بوی غذا و بوی نامطبوع در سالن مهمانان منتشر شود. بر این اساس، مدیران و صاحبان رستوران از انواع هواساز متناسب با نیاز کسب و کار خود می توانند استفاده کنند.
اجزای هواساز
- کویل ها
- فیلترها
- دمپر
- الکتروموتور
- فن
- بدنه دستگاه
خرید هواساز برای رستوران
مسئله خرید هواساز برای رستوران از نظر مصرف انرژی و صرفه جویی در هزینه های رستوران داری در رتبه بعدی اهمیت قرار دارد. در حال حاضر سیستم های تهویه ای متنوعی در بازار وجود دارند که با کنترل دما و جریان هوا به صورت مستقل یا پیوسته تهویه رستوران را انجام می دهند.
هواساز رستوران به صورت کانال کشی سالن اصلی رستوران، لابی، آشپزخانه، بخش پذیرش، سالن اجتماعات و غیره را تحت پوشش قرار می دهد. خرید هواساز مناسب برای رستوران با توجه به محوطه و توان تهویه ای دستگاه انجام می گیرد. هواسازهای رستورانی، زمانی ایدهآل تر هستند که جریان هوا را به سرعت منتقل کرده و در کوتاه ترین زمان، هوای تازه را در اختیار رستوران در تمام بخش ها قرار دهند.hگر کسب و کار شما هم در حوزه رستوران، فست فود یا سالن غذاخوری است و به تهویه مطبوع می اندیشید، خرید این نوع هواسازها یک گزینه ایدهآل برای شما می باشد.
کاربرد هواساز رستوران
- رستوران ها
- سفره خانه ها
- فست فود ها
- کافی شاپ
ویژگی های هواساز رستوران
هواساز رستوران با کیفیت عالی و قابلیت های تهویه ای، سهولت در مدیریت سیستم تهویه مطبوع رستوران را فراهم می سازد. هواسازهایی که در رستوران ها به کار می روند مجهز به یک سیستم کنترل مرکزی هستند که هوای مطبوع را در اختیار تمام مکان ها قرار می دهند.یکی دیگر از بهترین ویژگی های هواساز رستوران، امکان کنترل شرایط دمایی و رطوبت هوا از طریق پنل های کنترل کننده هوشمند است. علاوه بر تجهیزات هواساز، سایر سیستم های خنک کننده رستوران که از طریق ریموت کنترل تنظیم میشوند نیز در این موارد به کار می روند.
دیگر ویژگی مهم هواساز رستوران که تقریباً تمام مدیران رستوران به دنبال آن هستند، استفاده از یک سیستم تهویه قوی است؛ به گونهای که بوی غذاها هنگام پخت و پز، بوی غذاهای سرخ کردنی و یا بوهای نامطبوع ناشی از کار کردن گازها در آشپزخانه را بتواند به سرعت از مکان به سمت بیرون منتقل کند.
پارامترهای مشخص کننده قیمت هواساز
- برند سازنده دستگاه
- جنس قطعات به کار رفته
- ظرفیت هواساز
- آپشن های به کار رفته
هواساز رستورانی در مقابل اگزاست فن
با توجه به اینکه هواساز رستورانی تهویه کامل سیستم تهویه مطبوع رستوران را در اختیار قرار می دهد؛ فرآیند مکش و دمیدن هوای تازه در رستوران به طور همزمان از طریق تجهیزات قدرتمند در هواساز انجام می گیرد. تجهیزات اگزاست فن به عنوان مکنده های قوی قادرند حجم زیادی از هوا را از داخل یک محوطه به سمت بیرون هدایت کنند.
- بیشتر بخوانید: چلیر اسکرال
انتخاب اینکه برای سیستم تهویه مطبوع رستوران، هواساز مناسب تر است یا اگزاست فن و یا سایر سیستم های تهویه ای، لازم است محوطه کسب و کار به دقت ارزیابی شود. پیشنهاد می کنیم در این خصوص با کارشناسان مجموعه تهویه آران انرژی گفتگو داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.