طبق تحقیقات انجام شده توسط بخش ایمونولوژی دپارتمان علوم بهداشت در دانشگاه Jaén در اسپانیا، تری ترپن های موجود در زیتون ممکن است پتانسیل ایجاد یک دفاع طبیعی قابل توجه در برابر سرطان سینه در انسان را داشته باشد.
سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد
نکته جالب این است که میزان پوکی استخوان در کشورهای مدیترانه ای کمتر از سایر کشورهای اروپایی است این موضوع باعث شده تا محققان در مورد نقش زیتون در پیشگیری از این بیماری حدس بزنند.
تاکنون فقط مطالعات حیوانی انجام شده است و نتایج امیدوارکننده ای نشان می دهد.
چگونه برخی از ترکیبات گیاهی موجود در زیتون سبز طارم به جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می کند.
برای مو و پوست مفید است
از آنجایی که زیتون سیاه سرشار از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است، تغذیه، آبرسانی و محافظت می کند. ویتامین E موجود در این میوه های کوچک از پوست حتی در برابر پیری زودرس محافظت می کند.
در این مقاله می توانید با غذاهای مفید برای پوست بیشتر آشنا شوید.
منبع غنی آهن
زیتون، به خصوص سیاه، سرشار از آهن است. توانایی گلبول های قرمز برای حمل اکسیژن در سراسر بدن به دلیل وجود آهن در خون است.
اگر از کمبود آهن رنج می بریم، بافت های ما اکسیژن کافی دریافت نمی کنند و ممکن است احساس سرما یا ضعف کنیم.
مصرف مکرر ویتامین E و چربی تک غیراشباع از زیتون سیاه با نرخ کمتر سرطان روده بزرگ مرتبط است.
از آنجایی که سرشار از فیبر است، به حرکت غذا در سیستم گوارشی با سرعتی سالم کمک می کند و از کار بیش از حد هر قسمتی از دستگاه جلوگیری می کند.
علاوه بر این، روغن زیتون دارای عملکرد محافظتی است که تأثیر مفیدی بر زخم و ورم معده دارد. ترشح هورمون های صفراوی و لوزالمعده را فعال می کند و از بروز سنگ کیسه صفرا می کاهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.