به دلیل کمبود سرکه در ترشی های لهستانی، لایه ای از باکتری ها در بالای آب نمک تشکیل می شود و قبل از سرو خیار شور جدا می شود. کمبود سرکه همچنین باعث می شود ترشی لهستانی ماندگاری کوتاه تری نسبت به انواع دیگر داشته باشد.
آیا میدانستید با استفاده از خیارشور خانگی می توانید روحیه پایدارتری داشته باشید.
خیار شور لهستانی در انواع نیمه ترش و کامل ترش موجود است.
هر چه نمک در آب نمک بیشتر باشد، ترش ترش بیشتر محصول نهایی خواهد بود.
قیمت خیارشور اصالت به نسبت باقی آن ها بسیار خوش طعم تر می باشد.
این نوع خیار شور حاوی مقدار زیادی سیر در آب نمک است. این نوع خیار شور به طور سنتی در اغذیه فروشی های نیویورک سرو می شود.
خوشمزه ترین خیارشور بی شک خیارشور سرکه ای خانگی می باشد.
ترشی های لیمو ترشی به جای آب نمک به مدت 24 ساعت در لیمو خیس می شوند و بافت تردتری به آنها می دهد. آهک را آبکشی کرده و سرکه و شکر و ادویه ترشی را به خیارشورها اضافه می کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.