اگرچه چای سبز در اصل تفاوت چندانی با دیگر چای ها ندارد، اما می توان آن را با ظرفیت آنتی اکسیدانی بالای خود تاج نوشیدنی ها دانست مخصوصاً این روزها که وارد پاییز می شویم، حالا دستمان به سمت نوشیدنی های گرم رفته است.
چای سبز برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند اهمیت ویژه ای دارد بر اساس برخی مطالعات، مصرف چای سبز هضم غذا را تسکین می دهد.
امروزه تهیه چای در مسافرت ها بسیار آسان شده است شما می توانید از چای کیسه ای 25 عددی برای دسترسی به چایی راحت تر استفاده کنید.
همه آنها از یک گیاه می آیند
چای از برگ های سبز گیاه “کاملیا سیننسیس”، درخت کوچکی با منشاء آسیایی تهیه می شود چایهای سیاه، سبز و اولانگ (سفید) که امروزه دوست داریم بنوشیم، در واقع برگهای یک گیاه هستند، فقط راه رسیدن برگها به ما متفاوت است هنگامی که چای ها جمع آوری می شوند، برگ ها بلافاصله شروع به اکسید شدن می کنند در چای سیاه، برگها اجازه دارند کاملاً اکسید شوند.
در چای سبز، آنزیم های دخیل در فرآیند اکسیداسیون از طریق گرما فعالیت خود را از دست می دهند، بنابراین برگ ها در طول فرآیند خشک شدن سبز باقی می مانند با این حال، در چای سفید، برگ های چای قبل از گرم شدن تا حدی اکسید می شوند.
چای نوشیدنی است که برای پنج هزار سال سلامت و لذت را به بشریت هدیه می کند اولین مورد توسط چینی ها کشف و نوشیده شد و حتی سال ها به عنوان دارو استفاده می شد وقتی به درستی مصرف شود، فواید زیادی برای بدن انسان دارد.
چای که بعد از آب پرمصرف ترین نوشیدنی است، زمانی که با شکر یا شیر ترجیح داده نمی شود، باعث کنترل وزن می شود اگرچه مصرف چای سبز در سال های اخیر افزایش یافته است، اما چای سیاه بیشترین مصرف را در کشور ما دارد.
تأثیر بر چاقی
گزارش شده است که یک عنصر بیولوژیکی به نام “epi-gallo-catechin-3-gallate” که در چای سبز یافت می شود و به طور خلاصه EGCG نامیده می شود، ممکن است با افزایش سرعت چربی سوزی در بدن، در مبارزه با چاقی نقش داشته باشد.
در مطالعات مختلف، گروههایی که سطوح بالایی از کاتچینهای موجود در چای سبز مصرف کردند، کاهش زیادی در چربی کل، زیر جلدی شکم و تری گلیسیرید نشان دادند.
محققان بر این واقعیت تمرکز کرده اند که کاتچین مصرف شده با چای سبز می تواند با کند کردن فعالیت آنزیم ها در دستگاه گوارش و کاهش جذب کالری توسط روده، کاهش وزن را افزایش دهد.
برای بیماری های روده ای مفید است
در مطالعه ای که در دانشگاه سینسیناتی انجام شد، اثر ضد التهابی چای مورد بررسی قرار گرفت در یک مطالعه بر روی بیماران کولیت، مشخص شد که EGCG موجود در چای سبز می تواند از التهابی که باعث کولیت می شود جلوگیری کند با این حال، محققان در مطالعات خود بر روی کولیت اولسراتیو و بیماری کرون به این نتیجه رسیدند که چای سبز در سندرم روده تحریک پذیر نیز موثر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.